• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Allemaal enthousiast, dat ten eerste! Al jaren op elkaar ingespeeld en elk jaar leren we weer bij! Een ieder draagt zijn steentje bij om alles elk jaar weer tot een succes te maken:HOOGLAND (HUIZEN), Laurus Keijzer. (CPO!) 
Gediplomeerd slijter en dus de enige echte "autoriteit "binnen de club, hoewel de andere leden daar regelmatig anders over denken.... Ontwikkelde smaak (wat wijn betreft...), spreekt een paar woorden Frans en dat is ook wel eens handig na de vele wijnen die geproefd worden... Houdt zich ook bezig met de website en leert de digibeten binnen de club hoe het digitale tijdperk te betreden.... HEEMSTEDE, Edo Meerloo. (CEO!) 
Ons 'geweten' als het erop aankomt, groot genieter van wijn en de streek. Er gaan geruchten dat hij er zich permanent wil gaan vestigen om persoonlijk op de hoogte te blijven van de dagelijkse ontwikkelingen met betrekking tot de 'vendange'. Elk jaar ook de chauffeur die je op onmogelijke tijden uit je bed laat komen om de heen- of terugreis te beginnen.... BERLICUM, Hans Hillenaar. (CMO!)
Monsieur 'six-pallets' voor intimi, een verwijzing naar de gemiddelde omvang van zijn aandeel in ons jaarlijkse avontuur... Hoewel een bescheiden aandeel in de totaalomzet, een belangrijke (letterlijk en figuurlijk) stem binnen de club... Weet elke keer weer haarfijn aan te geven hoe een wijn smaakt waarna vervolgens niemand begrijpt wat hij bedoelt....Heeft inmiddels wel zijn vakdiploma SWEN2 behaald!